Johan Palm, Äntligen ute ur idol!!!








Johan Palm är äntligen ute ur idol.


De tog lång tid men nu har äntligen både juryn och svenska folket kommit till sitt sunda förnuft och skickat ut denna skränande, kråka. Som INTE kan sjunga, no offence Johan, men du kan inte sjunga och så är de bara. Jag vet att du pratat om hur mycket du ville bli känd och alla sakerna du ville ha, och bla, bla. Du är en bortskämd liten unge.
Så väx upp och inse fakta, för mig är du bara ännu en människa som fått 15 minutes of fame, thats it, och snälla släpp inte en skiva. För att jag vill inte lyssna på dig på radion, bara va nöjd med de du fått, gå tillbaka till skolan, avsluta dina studier och skaffa ett skrivbordsjobb. Så blir jag riktigt glad, Tack! :D

Vi hörs,

Kram Karro

Madagaskar 2

Såg på madagaskar 2 ikväll på bio, den va så rolig. Jag måste verkligen ha barnasinnet kvar då jag älskar tecknade filmer, som tex madagaskar och hitta nemo. Men dem är ju så roliga så man kan ju inte låta bli.
Jaja, den va superbra iallafall, definitivt värd att se.

Vi hörs,

Kram Karro.

Tåget

Idag när Niklas och jag satt på tåget till Malmö, så hände något riktigt skoj, eller ja, de tycker vi iallafall :P
Tåget stannade i lund och Niklas började lite sådär random att bara vinka för att se om någon vinkade tillbaka.
Först va de ingen som ens märkte de tror jag, sedan fick 2 tjejer eller om de va en kille och en tjej syn på oss, de va lite svårt att se för de va mörkt ute. Men dem började vinka iallafall, sedan gjorde en av dem slängkyss och Niklas och jag gjorde de tillbaka.

Vi hörs,

Kram Karro

Espressohouse vs. Grappa i Eslöv

          VS.             

Visst har espressohouse gott kaffe men jag blev riktigt besviken idag när jag köpte en Vanillalatte och den bara smakade ytterst lite vanilj i första klunken och resterande bara smaka vanlig latte. Då va de mycket bättre när jag häromdagen köpte en vanilj latte på grappa i eslöv, där smakade latten vanilj från första till sista klunken.

Plus att de va billigare på grappa, både billigare och godare, hmm... konstigt... men positivt för mig.
Man får passa på att fika så mycket där som man kan innan alla andra upptäcker stället.

Vi hörs,

Kram Karro

Mordet i midlands (igen)



Idag va jag med skolan och såg mordet i midlands igen. Denna gången fick jag dock betala 60 kronor för biljetten men de va de lätt värt. Tycker att den va så bra och när jag fick chansen att se den igen så pass billigt kunde jag helt enkelt inte säga nej. Den va lika bra denna gången, och den va värt pengarna tusen gånger om men de hade jag inte haft råd med. Så de va tur att jag bara behövde betala 60 kronor.

Vi hörs,

Kram Karro

Bond, James Bond.



Idag har jag teater på eftermiddagen, de ska bli kul äntligen ska jag få komma upp på scen, efter lång tids väntan.
Igår kväll var jag på bio fast jag egentligen hade tänkt att bara hyra en film, men så såg jag att bian här i eslöv va öppen också kolla jag vilken film som skulle gå då. De blev den nya bondfilmen, den va helt ok men jag saknar förstås Pierce Brosnan som James Bond. Han va mycket snyggare än Daniel Craig, om jag får erkänna.
Ska på lunch nu, sen har jag naturkunskap.

Vi hörs,

Kram Karro

Wall-E


Igår tittade jag på Wall-E, de måste va den finaste film jag sett på länge och roligaste också.
Underbar!! Har du inte sett den rekommenderar jag den verkligen.

Vi hörs,

Kram Karro

Idol!??!!

Jag ska erkänna direkt, jag tittar inte så mycket på idol mer än lite av repriserna också kollar jag på vad som hänt på internet och lyssnar på hur idolerna sjunger på youtube. Men de måste ju ändå va skandal när en kille som inte kan sjunga har tagit sig så här långt, jag trodde att den nya juryn iallafall inte va helt tondöva när dem valde vem som skulle vidare men dem bevisa mig fel. Att dem tog med Johan Palm att ens komma vidare ett steg är ju helt JÄKLA STÖRT!!



Alla hör de och jag tror juryn har insett de nu också, att han INTE kan sjunga. Jag har tyckt de från första början och jag står för vad jag tycker. Idol borde läggas ner eller ta tillbaka den gamla juryn oavsett om dem vill ha högre lön eller whatever!!!

Aja, hoppas att han åker ut nästa vecka annars slutar jag ens kolla på Idol på nätet.

Vi hörs,

Kram Karro

2 x tysk dramatik

Idag ska jag se 2 x tysk dramatik som spelas på teaterhögskolan i Malmö.

2xtysk dramatik
Höstens diplomarbete för avgångsstudenterna blir Frihet i Bremen av Rainer Werner Fassbinder och Klaras Relationer av Dea Loher. Föreställningarna spelas som en helaftonsföreställning under oktober och november.

Frihet i Bremen av Rainer Werner Fassbinder
Övers. Suzanne Osten och Rainer Hartleb
Förlag: Teater och musik


&

Klaras relationer
av Dea Loher
Övers. Bo G Forsberg
Förlag: Teater och musik

Skådespelarstudenter:
Nils Dernevik, Anna Granquist, Ellen Hennig, Torbjörn Lindberg, Ida Löfholm, Ingrid Meling Enoksen, Andreas Nilsson, Daniel Nyström, Mårten Svedberg, Caroline Söderström och Jörgen Thorsson.

Vi hörs snart,

Kram Karro.


Drömmar

Som ni redan vet är min största passion i livet teater, jag drömmer om att få stå på en stor scen och agera.
De känns som om den drömmen är ouppnåelig, men jag har inte gett mig än.
Får jag inte stå på scen vill jag åtminstånde göra någonting som har med teater att göra.
Just nu har jag en egen teater grupp på skolan jag går på, och manuset har jag skrivit själv.
Jag ska också medverka i en pjäs i skolan, den heter Jungfruleken och jag spelar Madame.
Som mamma alltid har sagt många bäckar små, blir tillslut till en stor å.
Och jag tar varje chans jag får att medverka och göra något som har med teater att göra.
Allt detta som jag gör nu kanske är förberedelser inför någonting större, men är de inte de så har jag åtminstonde haft kul och gjort något som jag gillar på vägen.

Glöm aldrig att ni inte ska ge upp på era drömmar, dem kan bli sanna, de kan ta lite tid, men i slutändan är de värt all möda och besvär.

Ta hand om er,

Kram Karro.

Citat 2

Dagens citat;

Om man korsar en lejonhane med en tigerhona vad får man då?

Simba!  - Kille på Naturkunskapslektionen.

Mordet i midlands

Idag såg vi Mordet i midlands med skolan, den va otroligt bra och skådespelarna var fantastiska.

Av, J B Priestley (översättning, Marie Parker Shawn)

Regi Marie Parker Shawn

Scenografi och kostym Karin Ragnarsson

Ljus Sven-Erik Andersson

Mask Agneta von Gegerfelt

I rollerna Tom Ahlsell, Li Brådhe, Fredrik Gunnarsson, Peder Holm, Mattias Linderoth, Sanna Turesson 

Om Mordet i midlands (An Inspector Calls)

Efter enorma framgångar på scenen, som film och TV-serie är den engelska klassikern An Inspector calls äntligen här!

Den ansedda familjen Birling har samlats till middag för att fira dottern Sheilas förlovning. Då kommer en poliskommissarie helt oväntat på besök. Han meddelar att en ung kvinna avlidit och att alla närvarande kan vara skyldiga till hennes död. Under en hel natt håller kommissarien förhör med familjemedlemmarna, en och en.

De visar sig alla på något sätt haft en koppling till den unga kvinnan. Mycket kommer upp till ytan som var och en försökt dölja. Föräldrarna tänker på sitt rykte och de båda syskonen ser en chans att göra upp, en gång för alla.

Ett familjedrama fyllt av självrannsakan. I god engelsk deckarstil byggs spänningen  upp samtidigt som familjens grundvalar slås i spillor.


Vi hörs snart igen,

Kram Karro.

World of Warcraft

Tro de eller ej, jag har börjat spela world of warcraft.

De är faktiskt roligt och lite farligt för att man sitter lite för länge ibland. Jag har lärt mig en hel del och snart har jag spelat i en månad.

Snart är de hejbaberiba och de ska man såklart inte missa, älskar när dem gör narr av människor :)

Ha de bra, Kram Karro.


Helgen

Började helgen med fest, först sjöng vi singstar hemma hos Niklas <3, och sedan va de utgång.

De skumma va att en man i typ 35 års åldern kom fram till mig och fråga, vill du dansa. Så jag tittade lite skumt på honom och pekade på Niklas och sa, de är min pojkvän.

Så mannen gick fram till Niklas och sa, hej pojkvän. Niklas såg bara på honom skumt och hälsade. Mannen började då snacka med Niklas om att han hade tur och att han skulle vara rädd om mig och att jag va snygg. Då gick vi hehe.

Igår sov vi till tolv och de va härligt. Sedan va de myslördag ända tills kvällen då vi gick och åt middag på Jensens Bofhus.

Idag har jag varit hemma hos mamma och ätit söndagsmiddag, de va mysigt och jag visste inte att mamma saknade mig så mycket.

Hörs snart igen,

Kram Karro.

Tjejkväll

Idag ska de va tjejkväll på internatet d.v.s no boys allowed och jag ska såklart gå, jag menar varför bara sitta på sitt rum när man kan gå och umgås med alla. De vill säga alla utom killarna på internatet. De ska bli skoj.

Hade dans imorse de va riktigt skoj faktiskt och tro de eller ej jag kan faktiskt breakdansa, lol, jag kan de så kallade six step, och de är inte så svårt som man tror, men de krävs tålamod, vilja och tid. Längtar tills nästa vecka.

Länkar en video här med en låt som är riktigt bra och som passar temat ikväll;



Ha de bra så länge, vi hörs snart igen, Kram Karro.

Citat 1

Dagens citat;

Vi stryker inte något på madame, de är ju henne man väntar
på hela pjäsen och sen gillar hon att prata om sig själv också.
- Lexie.

China

Idag ska vi med skolan till Hipp i Malmö, vi ska se föreställningen som heter China.

Av, Erik Uddenberg
Lite om pjäsen:

Hon var en fullfjädrad krigare. Hon kallades för China eftersom hon hade lite sneda ögon. Hon var nio år gammal och inte längre än den Kalasjnikov hon bar.

China är den sanna historien om en flicka från Uganda som rymde hemifrån och hamnade mitt i inbördeskriget. Hon och bäste vännen Boxer berättar om livet som barnsoldater - om hur lek blev blodigt allvar, om hur vännerna dog en efter en och om hur China till sist lyckades fly från en snabbt snurrande spiral av våld och övergrepp.

I dag lever China Keitetsi i Danmark, dit hon kom via Sydafrika och FN:s flyktingkommissariat UNHCR. Pjäsen bygger på hennes självbiografiska bok Child Soldier: Fighting for my life.

Regi; Marie Parker Shaw
Scenografi och kostym; Karin Ragnarsson
Ljus; Sven-Erik Andersson
Mask; Siv Nyholm

I rollerna; Susanne Karlsson, Magnus Schmitz


Orka skånetrafiken!!!

Dem säger att dem är så bra på alla sätt och vis,
men jag tror seriöst att dem är både döva och blinda
dem som är personalansvariga och dem som anställer
personalen, för när jag skulle åka häromdagen så för
de första var han som jobbade som biljettkontrollant
oförskämd mot 2 av passargerarna och sa att han
skulle polisanmäla dem om dem inte steg av tåget
på nästa hållplats. Allt för att killen hade upphållt tågets
ena dörr i 2 sekunder så hans flickvän skulle komma
in utan att bli söndermosad av dörren som höll på att
stängas, sen så va hon som pratade i högtalarna så
skrikig när hon skulle säga vilken som va nästa hållplats
att man för fan höll på att få tinitus, tack så mycket skånetrafiken
ni är underbara med era oförskämda tågvärdar och skrikiga
tågchaufförer, TACK!!! *host* NOT!!!

Kram,

Karro.

RSS 2.0