Inte lika bra men ner ändå :)

Vägde mig imorse och de hade inte gått lika bra denna veckan men de visade ändå på 2 hg mindre så de är bättre de än att gå upp iallafall. Dem säger att första veckan går man ner mycket och andra veckan antingen upp stannar eller bara lite ner och jag är nöjd att de iallafall inte va upp eller att de stanna.

Ha en toppen dag!

Kram Karro


Karriärkonferens

Nu har jag beställt min biljett till karriärkonferensen i Göteborg!

Ska bli skoj att åka dit och få lite inspiration, för att den är lite låg just nu.
Min fantasi också om jag ska va ärlig. Men på måndag ska jag dra igång igen, för jag tycker faktiskt de är dags nu.

Är trött på att bara vänta och se hur mitt liv ska bli, ska bli skoj att göra sitt liv till de man vill att de ska vara istället.

Imorgon fyller Niklas år <3, grattis i förskott gubben! Tyvärr kom inte hans present som jag beställt idag som jag trodde men den  kommer nog på måndag, så får han ha den då.

I helgen ska jag på två kalas, Niklas på lördag och min styvbrors dotters kalas på söndag! Har iofs inte bestämt mig om jag ska på kalaset på söndag än men just nu lutar de åt de hållet iallafall. Vi får se.

Ha de bra, vi hörs!

Kram Karro


Yey! De har gått bra.

Hej!

I måndags var de en vecka jag startade med att inte äta godis och börja träna och i måndags stod vågen på minus 4 kg. De kändes underbart! Går nog inte lika bra nu på måndag, men jag har varit duktig, har tränat ofta och inte ätit något godis.

Ha de jätte bra!

Kram Karro.

RSS 2.0