Snart nyår

Snart är de nytt år, de är så skumt. Jag som precis vant mig vid att de är 2008 och nu ska de bli 2009 men de är väl skönt på många sätt, dem säger ju nytt år nya möjligheter också kan man starta om på nytt glömma allt gammalt groll och börja om och va glad. Förhoppningsvis. Så när jag vant mig vid att de är 2009 blir de väl 2010 snart. Hehe.

Vi hörs,

Kram Karro

Ps! Förhoppningsvis hörs vi innan de nya året annars, Gott Nytt År!!

High school musical, on stage.


Idag var jag och såg High school musical, on stage.

Den va så himla bra fast den va på svenska, den va helt klart värt pengarna och skådisarna va så himla bra och dem sjöng fantastiskt bra.

Har ni inte sett den passa på nu innan den flyttas upp till Stockholm, bor ni längre upp i Sverige se den I Stockholm när den kommer dit, rekommenderas verkligen.

Vi hörs,

Kram Karro

God Jul!

Tänkte att jag skulle säga God Jul innan jag går och lägger mig, med tanke på att de nu officiellt är julafton.

Vi hörs,

Kram Karro

Jorden skakar, update.

Tydligen så va de en riktig jordbävning, de va läskigt. Dem har skrivit om de överallt i tidningar m.m.
De är tydligen den första jordbävningen på 104 år, också låg den på 4,7 på Richterskalan.
De är sinnesjukt alltså, man hör hur de händer på andra ställen i världen men i Sverige de är ju ofattbart och sen att de hände just i Skåne också.
Är de kanske Moder Natur som är sur på oss eller vad kan de bero på.
De får vi nog aldrig reda på.

Vi hörs,

Kram Karro

Jorden skakar

Låg och tittade på Musikhjälpen på tv och helt plötsligt börjar de skaka.
De skakade även hos Henrik i Musikhjälpen.
Lite läskigt, var de en jordbävning eller?

Måste undersökas.

Vi hörs,

Kram Karro


Dagen x 8 före doppare dagen



De känns inte som om de är så pass nära som de egentigen är till Julafton.
Men de ska bli skönt att ha jullov och fira Jul.
Ta de lugnt och göra roliga saker eller ja vi får se hur mycket roligt de blir, har knappt några pengar, så de får bli roliga saker som inte kostar.

Vi hörs,

Kram Karro


Lördag och Lucia

Idag är de lördag och lucia, de passar ju så himlans bra, man gillar ju lördag för att man är ledig hela dagen och kan vakna sent, också är man förstås ledig dagen efter, sen gillar man lucia för de är så himla mysigt med musiken och ljusen. Underbart. Känner för att äta en lussebulle men vet inte var jag ska få tag på en. Jag får försöka få mamma att baka med mig under jullovet.

Vi hörs,

Kram Karro

Lucia, hon lämnar ljusa spår...

Idag gick vi Lucia i skolan och imorgon äger den riktiga luciadagen rum. De va en underbar känsla att stå där i vitt linne med rött band och boxbom på huvudet. Kransen gjorde jag om sedan till en dekoration som jag har på bordet, dekorerade den med svampar och röda prickar hehe. Jag älskar lucia, har alltid gjort, jag minns när jag va liten och gick lucia för mamma med min hund max, som va tvungen att bär lucialinne med vilket han inte gillade, de fattar jag nu. Då fatta jag inte. Hehe. Eftersom jag va med i årets luciatåg så fick jag inte möjlighet att fota men jag lägger upp en bild från förra året, kan ju skapa lite stämning, kanske.



Vi hörs,

Kram Karro


Zlatans leende

Idag va vi och såg Zlatans leende med klassen, den va helt ok men lite konstig. Men ibland är ju konstigt bra också.


Zlatans leende
;
Av Dennis Magnusson

Regi Dennis Sandin
Scenografi och kostym Nina Fransson
Ljus Karl Svensson
Musik Anders Ortman
Koreografi Sonny Lindbäck
Mask Therese Persson

I rollerna Kajsa Ericsson, Birte Heribertson, Bo-Christer Hjelte, Kenneth Milldoff, Behrang Miri, Bashkim Neziraj, Håkan Paaske, Lars-Göran Ragnarsson, Sandra Stojiljkovic, Åsa Widéen

Lite om Zlatans leende;

Samma dag som Zlatan ska tända strålkastarna över sin gamla fotbollsplan, får en tjej i Malmö några uppdrag - löser hon dem kan hon återförenas med sin mamma.

De handlar om att läsa av tecken på Malmös gator, om att stå emot Gangster Gangster Gangster och att hålla sig för skratt när någon fiser, om att få pappa att gråta på ett pianouppspel, om den suraste rapparen i Skåne och om hur kul de vore att spela fotboll med Zlatan.

De är en dag då de händer hemska saker - men också väldigt bra saker. De är en saga om Malmö och livet.



 


I just called to say...

I love you <3

Saknar min familj,  "min"a "kompis"ar och så klart Niklas <3

De blir lite trist här uppe när man är själv. Men jag får ta dagen som den kommer också är de ju förstås snart jullov. Då får man komma hem och va hemma i ett par veckor iallafall. De ska bli underbart.

Vi hörs,

Kram Karro




PS! Tack för att du flitigt läser min blogg Tommy.

Något vettigt kanske?

Idag har jag egentligen inget vettigt att säga med tanke på att de egentligen inte har hänt så mycket idag.
Men de får bli ett skämt istället som jag läste på internet, som va ganska roligt.

En kvinna hade lärt sin man att göra sin del av hushållsarbetet och nu stod han i tvättrummet och ville tvätta sin t-shirt. Han hade varit därute i cirka två sekunder då han ropade: "Vilket program ska jag använda?"
"Det beror på" svarade hon, "vad står det på t-shirten?"
"Manchester United" svarade han.
Och så säger de att blondiner är dumma...

Vi hörs,

Kram Karro

Snart Lucia

Snart är de lucia, jag längtar helt mycket detta året, kanske beror en del på att jag ska vara med i skolans lucia tåg. Så man ska hinna tvätta och stryka lucialinnet innan den 12 som blir dagen för årets lucia tåg eftersom de är helg den 13.

Vi hörs,

Kram Karro

Äntligen helg

Nu är de äntligen fredag och äntligen helg, nu kan man verkligen ta de lugnt och vila, ska hem imorgon en stund, kanske stannar hela natten också, får se. Nu ska Niklas och jag hem till Krister och kolla på film, får se om Klaudia också är där.

Vi hörs,

Kram Karro

4 december 2008

Fortfarande förkyld, men något bättre kanske. Dagen har tagits med lugna steg, kunde inte va med på dansen för att de sägs ju att de inte är bra att träna och sånt när man är sjuk. Imorgon börjar man sent så då hinner man vila lite iallafall.

Vi hörs,

Kram Karro

Förkyld

Nu har jag blivit förkyld igen, men de är väl sånt man får räkna med när man bor på internat och delar kök med andra. Om en blir förkyld är ju risken att andra också ska bli de stor, när man umgås med folk hela tiden och sitter bredvid varandra i klassrummet m.m. Men jag klarar mig nog, fast jag är förkyld. Tur att jag blir de nu innan jul, så att jag inte blir de på t.ex. julafton de hade varit jobbigt. Man får ju se de postitiva i de, om de nu går. :P

Vi hörs,

Kram Karro

Brat pack

Idag gjorde jag min redovisning om Brat pack i skolan, va så nervös att jag höll på att dö. Jag hatar att stå och prata framför människor. De gick bra, men kunde ha gått bättre.

Vi hörs,

Kram Karro

Kör

 
De är inte vi på bilden men den är ju fin ändå :D

Idag ska vi ha extrarep med kören mellan kl.16-18, tur att jag har gjort grovarbetet klart på arbetet som ska redovisas imorgon, så behöver jag bara göra finputsningen ikväll, annars vet jag inte hur jag skulle hinna. Snart är de lucia, så sinnesjukt snabbt tiden går, jag blir nästan yr, så man glömmer bort hälften man ska göra.

Vi hörs,

Kram Karro

Skägget i brevlådan

Skägget i brevlådan är årets julkalender.

Idag är de den 1 december, vilket betyder att julkalendern börjar. Jag har bestämt mig för att jag detta året ska se hela julkalendern, de vill säga att jag också för några veckor sedan inhandlade julkalendern, så att man kan öppna en lucka varje dag, som man gjorde när man va liten. De va så mysigt. Man steg upp tidigt, också tittade man på julkalendern och öppnade luckan som hade något med just de avsnittet att göra. Jag vill ha tillbaka julmagin som fanns när man va liten, den där känslan av att de verkligen var jul. Snälla jul, bli som förr, kom tillbaka, och va lika spännande och mysig.

Vi hörs,

Kram Karro

RSS 2.0