Kommer de någon?

Känns som om de inte kommer komma någon på mitt öppethus men vi får se vad morgondagen har att giva mig. Kanske kommer de en hel drös med människor oplanerat men så kan de ju också va så att jag står där helt ensam utan en ända människa!

Men oavsett så kommer jag inte ge upp de finns fler sätt att få nya namn också ska jag ju faktiskt ha ett till öppethus nästa månad!

Vi hörs,

Kramar Karolina.


1 vecka kvar!

Nu är de bara en vecka kvar tills jag Officiellt blir Fristående Hudvårdskonsult för MaryKay igen!
Längtar, fast allra med längtar jag faktiskt tills jag får mitt startpaket och order som jag också ska lägga direkt! Ska bli så himla kul att börja med allt igen!

Vi hörs,

Kramar Karolina.

Inkclub!

Idag kom äntligen mitt paket från inkclub så senare idag ska de skrivas ut en massa papper sen ska de läggas lappar i brevlådor här i husen runtom! Sen hoppas jag att någon hör av sig och vill komma på öppethus! 
Men nu snart ska jag till malmö och lämna plånbok till min älskade sambo, sen ska jag förhoppningsvis lämna ett värdinnepaket till en gammal klasskompis! 

Vi får se hur de går idag, men nu ska min älskade son få sin efterlängtade gröt.

Vi hörs,

Kramar Karolina.

Hackers!

Tydligen är de någon som försökt sig på att logga in sig på mitt facebook-konto, och tydligen befann denna person sig i Japan. Men jag undrar va ska egentligen en Japansk människa sig till med en svensks facebook-konto till, de är fullkomligt onödigt!

Är så trött på människor som INTE kan låta andras saker vara!

Dumma Hackers!

Vi hörs,

Kramar Karolina.

Öppethus!

Den 29:de ska jag har öppethus med mina produkter från Mary Kay! Ska bli både spännande och nervöst!
Jag skriver in mig igen den 5:te, men iochmed med att jag hållt på med detta lite innan så vill jag ju starta så fort som möjligt också har jag ju faktiskt ett litet lager med varor att starta med! Känns bra! 

Så de blir att både köpa startpaket när jag jag ska skriva in mig och lägga en 50% - order, så att jag blir aktiv direkt. Sedan ska jag ha ut en del kundskålar både i Malmö och Arlöv. Fullt upp nu men jag tar grejer dag för dag för att de inte ska bli för överväldigande!

Men nog med de nu! Just nu sitter jag och skriver och Lars äter sin nattvälling, färdigbytt och i Pyjamas!

Sedan ska jag också nana kudden, men de blir väl någon timme till iallafall!

Ha de bra,

Kramar Karolina.

Mary Kay

Jag blev Fristående Hudvårdskonsult i november 2009, jobbade lite men kom aldrig riktigt igång. Jag kände också att de inte va rätt tidpunkt i mitt liv att börja med de då. Jag blev utskriven ur Mary Kay i Juni detta året och ärligt talat har de legat i bakhuvudet att jag vill börja med de igen. Nu känner jag att jag funnit mig själv och de ligger helt rätt i tiden, jag har en son, vi har en stor och fin 2:a och nu är de bara att köra igång, nu känner jag mig redo och så taggat inget kan få ner mig nu.

''Sikta mot månen, om du missar så hamnar du iallafall bland stjärnorna''

Kramar Karolina.

RSS 2.0